Android aplikacija

iPhone aplikacija
Natječaj za smještajNa temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje Studentski centar Dubrovnik raspisuje Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u studentskom domu Studentskog centra Dubrovnik u akademskoj godini 2020./2021.

Natječaj za subvencionirano stanovanje otvoren je do 3. kolovoza 2020. godine.

Mjesečna cijena smještaja studenata koji ostvare pravo na subvencionirano stanovanje temeljem Natječaja iznosi 850,00 kuna po ležaju u dvokrevetnoj sobi.

Cijeli tekst Natječaja i natječajnu dokumentaciju za akademsku godinu 2020./2021. preuzmite ovdje: DOKUMENTACIJA

Dokumentacija 2020-2021 (sve u jednoj zipanoj mapi), osim Obrasca A koji se kreira putem web forme na linku niže.

Molimo vas da pažljivo pročitate i proučite svu preuzetu dokumentaciju (pravilnike, obrasce, pojašnjenja). Nakon toga obvezno kliknite na link za popunjavanje "Obrasca A" i popunite web formu:

Prijava za studente koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet

Prijava za studente koji nemaju AAI@EduHr elektronički identitet

Nakon što popunite obrazac obavezno ga ispišite, potpišite i dostavite osobno ili pošaljite (sukladno uputama u dokumentaciji) zajedno s ostalom dokumentacijom na adresu:

STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK
(NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ)
Kralja Tomislava 7
20000 DUBROVNIK

Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-mail adresi: smjestaj.dom@unidu.hr

Useljenje u Studentski dom studenata koji ostvare pravo temeljem ovog natječaja predviđeno je za početak akademske godine 2020./2021., odnosno 1. listopada 2020. godine. Studenti koji imaju potrebu za smještajem u dom tijekom rujna 2020. godine, bilo zbog početka nastave ili ispitnih rokova, trebaju na Obrascu „A“ označiti da su zainteresirani za smještaj tijekom rujna. Obzirom da studentski dom još nije prošao proces dobivanja uporabne dozvole Studentski centar je ovaj natječaj raspisao u najboljoj vjeri, a u slučaju bilo kakvih problema oko useljenja u rujnu studente koji su iskazali interes za smještajem tijekom tog mjeseca ćemo odmah o tome obavijestiti, a najkasnije do 15. kolovoza.

VAŽNA NAPOMENA: Zbog činjenice da veliki broj zainteresiranih studenata nije u Dubrovniku u vrijeme natječaja, studenti mogu poslati ispunjeni obrazac B (koji se ovjerava u referadama) e-mailom referadama svog visokog učilišta (popis referada u popratnoj dokumentaciji) sa zamolbom da ovjereni i potpisani obrazac pošalju e-mailom natrag studentu, ali i obavezno Studentskom centru Dubrovnik na adresu smjestaj.dom@unidu.hr

Molimo studente Sveučilišta u Dubrovniku da ispunjene obrasce B (napomena: studenti ispunjaju samo jedan Obrazac B ovisno o svom statusu na učilištu) pošalju referadama na ovjeru što prije, budući djelatnici Sveučilišta idu na godišnji odmor od 24. srpnja, nakon čega više neće biti u mogućnosti ovjeravati obrasce do kraja natječaja. Pozivamo i studente drugih visokih učilišta u Dubrovniku da što prije kontaktiraju svoje referade vezano za ovjeru obrazaca.

Napominjemo da se Natječaj mogu javiti i studenti koji u jesenskom roku planiraju upisati prvu godinu preddiplomskog studija u Dubrovniku. Takvi studenti koji još nisu upisali studij (upisuju ga na jesen), obrazac B dostavljaju neovjeren. Uvjet je da nakon upisa dostave potvrdu o upisu, kako bi mogli koristiti pravo ostvareno u natječaju.

U akademskoj godini 2020./21., temeljem Odluke o iznosu subvencija i kvotama za subvencionirano stanovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja, neće biti isplaćivana subvencija stanovanja studentima koji budu stanovali kod privatnih stanodavaca.FOTOGALERIJA