Android aplikacija

iPhone aplikacija
Natječaj za smještajNa temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje Studentski centar Dubrovnik raspisuje Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u studentskom domu Studentskog centra Dubrovnik u akademskoj godini 2021./2022.

Natječaj za subvencionirano stanovanje otvoren je do 28. srpnja 2021. godine.

Cijeli tekst Natječaja i natječajnu dokumentaciju za akademsku godinu 2021./2022. preuzmite ovdje: DOKUMENTACIJA

Dokumentacija 2021-2022 (sve u jednoj zipanoj mapi), osim Obrasca A koji se kreira putem web forme na linku niže.

Molimo vas da pažljivo pročitate i proučite svu preuzetu dokumentaciju (pravilnike, obrasce, pojašnjenja). Nakon toga obvezno kliknite na link za popunjavanje "Obrasca A" i popunite web formu:

Prijava za studente koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet

Prijava za studente koji nemaju AAI@EduHr elektronički identitet

Nakon što popunite obrazac obavezno ga ispišite, potpišite i pošaljite (sukladno uputama u dokumentaciji) zajedno s ostalom dokumentacijom na adresu:

STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK
(NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ)
Kralja Tomislava 7
20000 DUBROVNIK


Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-mail adresi: smjestaj.dom@unidu.hr

Mjesečna cijena smještaja studenata koji ostvare pravo na subvencionirano stanovanje temeljem Natječaja iznosi 850,00 kuna po ležaju u dvokrevetnoj sobi.

VAŽNA NAPOMENA: Zbog činjenice da veliki broj zainteresiranih studenata nije u Dubrovniku u vrijeme natječaja, studenti mogu poslati ispunjeni obrazac B (koji se ovjerava u referadama) e-mailom referadama svog visokog učilišta sa zamolbom da ovjereni i potpisani obrazac pošalju e-mailom natrag studentu, ali i obavezno Studentskom centru Dubrovnik na adresu smjestaj.dom@unidu.hr

Napominjemo da se Natječaj mogu javiti i studenti koji u jesenskom roku planiraju upisati prvu godinu preddiplomskog studija u Dubrovniku. Takvi studenti koji još nisu upisali studij (upisuju ga na jesen), obrazac B dostavljaju neovjeren uz ostalu dokumentaciju. Uvjet je da nakon upisa dostave potvrdu o upisu, kako bi mogli koristiti pravo ostvareno u natječaju.FOTOGALERIJA