Privremeni rezultati natječaja za
subvencionirani smještaj redovitih studenata u
Studentskom domu DubrovnikU nastavku možete pročitati opće informacije i rang liste s privremenim rezultatima Natječaja.

UKUPNA RANG LISTA PO ABECEDI
UKUPNA RANG LISTA PO BODOVIMA

Studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana mogu poslati prigovor u roku od 8 dana od dana objave privremenih rezultata natječaja. Prigovor se upućuje isključivo ukoliko je došlo do pogreške kod bodovanja natječajne dokumentacije i šalje preporučeno na adresu:

STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK
„POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA“
KRALJA TOMISLAVA 7
20 000 DUBROVNIK


Odluka Povjerenstva bit će objavljena najkasnije u roku tri dana po isteku roka za prigovore zajedno s konačnim rezultatima na mrežnoj stranici Studentskog centra Dubrovnik i oglasnoj ploči u Studentskom centru.

Tek po isteku roka za podnošenje prigovora i objave konačnih rezultata svi koji ostvare pravo na smještaj dobit će daljnje upute vezane za postupak dodjele soba ili sve druge informacije prema ostvarenom pravu.

Po isteku roka za prigovore studenti koji su sudjelovali u Natječaju, a koji ne ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu po subvencioniranoj cijeni, ostvaruju pravo na smještaj po nesubvencioniranoj cijeni temeljem Odluke o cijeni nesubvencioniranog smještaja

Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-mail adresi: smjestaj.dom@unidu.hr