Svečano otvaranje Studentskoga doma u Dubrovniku
   15. veljače 2021. u 14:00 sati

Objavljeno: 14.02.2021

Završna konferencija povodom završetka ugovora o bespovratnim sredstvima za projekt

KOMPLEKS STUDENTSKOG DOMA U DUBROVNIKU - SVEČANO OTVARANJE

Prijenos uživo (Livestreaming)  Radno vrijeme studentskog restorana

Objavljeno: 23.12.2020

Od 24. prosinca do 6. siječnja studentski restoran u sklopu studentskog doma raditi će samo u vremenu za ručak od 11:30 do 14:00 sati zbog korištenja godišnjeg odmora.

Korisnici će moći nakon konzumacije ručka sa sobom uzeti menu obrok za večeru.


  Obavijest o smještaju u studentskom domu vezano za najavu online predavanja

Objavljeno: 30.11.2020

Nastavno na više upita koje smo zaprimili oko smještaja u domu, a vezano za odluku visokih učilišta u Dubrovniku o prelasku na online nastavu, osim praktične nastave, studentskih vježbi te laboratorijske i terenske nastave, obavještavamo da korisnici smještaja mogu i dalje nesmetano koristiti smještaj pod istim uvjetima kao i do sada. Studentski restoran također nastavlja normalno s radom.

Ukoliko korisnici smještaja zbog prelaska na online nastavu žele privremeno ili do kraja akademske godine iseliti iz doma mogu:

a) raskinuti ugovor o smještaju u studentskom domu pri čemu prestaju sva buduća međusobna prava i obveze studenata i Studentskog centra Dubrovnik. U ovom slučaju studenti su dužni omogućiti i dogovoriti pregled soba te zadužene opreme te sobu isprazniti od svojih stvari i očistiti je. Studenti su također dužni podmiriti sve dosadašanje financijske obveze kao i one koje budu fakturirane narednih dana a odnose se na 11/2020. Raskid ugovora koji se potpiše do četvrtka 3. prosinca podrazumijeva da korisniku nećemo naplatiti smještaj za prosinac.

 b) nastaviti plaćati dosadašnju cijenu smještaja te neometano koristiti dodijeljenu sobu, dolaziti i odlaziti po želji kao do sada.

Korisnici smještaja su se dužni prilikom dužeg izbivanja od deset dana iz studentskog doma, bez obzira da li se radi o privremenom iseljenju ili žele raskid ugovora, obvezno javiti Odjelu smještaja zbog dogovora.


  Radno vrijeme restorana i caffe bara u Studentskom domu

Objavljeno: 02.11.2020

Studentski restoran: 11:30 - 15:00 (ručak) i 18:00 - 21:00 (večera), a nedjeljom  od 11:30 do 15:00 sati

Posjetite nas i u Caffe baru Academia od 7 do 22 sata.


  Uplaćena je i posljednja subvencija za smještaj studenata - za 09.2020.

Objavljeno: 22.10.2020


  UPUTE ZA USELJENJE U STUDENTSKI DOM

Objavljeno: 15.09.2020

Objavljene su upute za useljenje u studentski dom pa molimo da ih studenti detaljno prouče.

Upute se nalaze na poveznici:

http://www.scdu.hr/upute_useljenje

 


  OBAVIJESTI O USELJENJU U STUDENTSKI DOM

Objavljeno: 13.09.2020

Prije useljenja studenti koji to žele mogu na adresu elektroničke pošte smjestaj.dom@unidu.hr do 20. rujna u 23:59h poslati ime i prezime studenta (cimera) s kojim žele dijeliti dvokrevetnu sobu.

Iscrpnije...


  STUDENTSKI DOM DUBROVNIK DOBIO UPORABNU DOZVOLU

Objavljeno: 12.09.2020

Nakon malo više od dvije godine od početka gradnje studentski dom u Dubrovniku dobio je uporabnu dozvolu te su se tako stvorili preduvjeti za useljenje prve generacije studenata korisnika doma i otvorenje studentskog restorana. Useljenje studenata u dom početi će od 21. rujna za studente.

Iscrpnije...


  Konačni rezultati natječaja za subvencionirani smještaj u studentskom domu

Objavljeno: 08.09.2020

Objavljeni su konačni rezultati natječaja za subvencionirani smještaj u studentskom domu u Dubrovniku.

Više detalja pogledajte ovdje


  OBAVIJEST O ZAVRŠETKU RADOVA NA STUDENTSKOM DOMU I RESTORANU

Objavljeno: 02.09.2020

Obzirom na brojne upite zainteresiranih studenata obavještavamo da je tehnički pregled objekta studentskog doma u završnoj fazi, te da u narednih nekoliko dana očekujemo dovršetak pregleda i nakon toga izdavanje uporabne dozvole, kao preduvjeta za useljenje studenta i početak rada studentskog restorana. Sobe su opremljene i spremne za prijem studenata a u tijeku je opremanje studentskog restorana.

Iscrpnije...


  Privremeni rezultati natječaja za smještaj studenata u Studentskom domu Dubrovnik

Objavljeno: 18.08.2020

Objavljeni su privrememeni rezultati natječaja za smještaja studenata u Studentskom domu Dubrovnik. 

Više detalja pogledajte ovdje


  OTVOREN NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKOM DOMU

Objavljeno: 11.07.2020

Otvoren je natječaj za smještaj redovitih studenata u Studentskom domu u Dubrovniku u akademskoj godini 2020./2021. Natječaj je otvoren do 3. kolovoza 2020. godine. Molimo studente da pažljivo pročitaju i prouče svu dokumentaciju a više detalja o natječaju pogledajte OVDJE


  Uskoro otvorenje studentskog doma u Dubrovniku

Objavljeno: 25.06.2020

Radovi na izgradnji i opremanju studentskog doma nalaze se u završnoj fazi. U tijeku su završni radovi na unutarnjem uređenju, hortikulturi, te na opremanju objekta, što uključuju opremu soba, studentskog restorana i kuhinje, teretane te zajedničkih prostora.  Iscrpnije...


  Ponuda Studentskog centra u Splitu za ljetni smještaj

Objavljeno: 23.06.2020

Niste još odlučili gdje na ljetovanje ove godine?

Studentski centar Split pripremio je idealan ljetni paket za sve mlade, te po cijeni od 938kn nudi 7 noćenja s polupansionom u hostelima Kampus i Spinut.

Također, možeš rezervirati 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi za 675 kuna.

Ponuda vrijedi od 20.07. do 27.09.2020., stoga požuri i rezerviraj svoj smještaj na:


www.okreninaljeto.com


  Studentski centar Dubrovnik uvodi preventivnu mjeru - komunikacija sa strankama telefonom i e-mailom

Objavljeno: 14.03.2020

Obavještavamo studente i poslovne partnere da će se privremeno, od ponedjeljka 16.03. do opoziva mjere, sva komunikacija sa stručnim službama SC Dubrovnik odvijati putem elektroničke pošte i telefona te da do daljnjega neće biti izravnog rada sa strankama.

Djelatnici Studentskog centra nastavljaju obavljati svoj redovan posao i radne zadatke te će žurno i pravovremeno odgovarati na upite studenata i poslovnih partnera putem e-maila i telefona (020/437680). Upućujemo studente i poslovne partnere da Ugovor o obavljanju studentskog posla preuzimaju online (prije početka posla) i isprintaju u 3 primjerka te da odmah po završetku posla ispunjen i ovjeren ugovor skeniraju i dostave u SC na obračun i fakturiranje putem e-maila (scdu@unidu.hr) ili telefaksa (020/437686), a onda primjerak ugovora pošalju poštom.

Navedena mjera uvodi se prvenstveno u cilju suzbijanja širenja pandemije zarazne bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom te zaštite svih od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.