E-MV-3-2020 Ugostiteljske potrepštine za jednokratnu uporabu - ponovljeni postupak

Objavljeno: 19.02.2021

Predmet nabave:  Ugostiteljske potrepštine za jednokratnu uporabu

Evidencijski broj nabave: E-MV-3-2020

Procijenjena vrijednost nabave: 472.200,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Otvoreni postupak

Broj objave u EOJN RH: 2021/S 0F2-0007117.

Detalje o objavi možete vidjeti ovdje.



  E-JN-4-2021 Televizijska i audio vizualna oprema

Objavljeno: 25.02.2021

Datum donosenja odluke o odabiru: 09.03.2021

Predmet nabave: Televizijska i audio vizualna oprema

Evidencijski broj nabave: E-JN-4-2021

Procijenjena vrijednost nabave: 130.000,00 kn bez PDV-a

Vrsta postupka:  Jednostavna nabava

Rok za dostavu ponuda: 2. ožujka 2021. do 10:00 sati

E-JN-4-2021 Poziv na dostavu ponude

E-JN-4-2021 Ponudbeni list (Prilog 1.)

E-JN-4-2021 Troškovnik (Prilog 2.)

E-JN-4-2021 Odluka o odabiru




  E-MV-3-2020 Ugostiteljske potrepštine za jednokratnu uporabu

Objavljeno: 01.10.2020

Predmet nabave:  Ugostiteljske potrepštine za jednokratnu uporabu

Evidencijski broj nabave: E-MV-3-2020

Procijenjena vrijednost nabave: 472.200,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Otvoreni postupak

Broj objave u EOJN RH: 2020/S 0F2-0034882



  E-VV-1-2020 Meso i mesni proizvodi

Objavljeno: 19.09.2020

Predmet nabave:  Meso i mesni proizvodi

Evidencijski broj nabave: E-VV-1-2020

Procijenjena vrijednost nabave: 3.362.900,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Otvoreni postupak

Broj objave u SLEU / EOJN RH: 2020/S 0F2-0033779

Detalje o objavi možete vidjeti ovdje.



  E-MV-5-2020 Mlijeko i mliječni proizvodi

Objavljeno: 14.09.2020

Predmet nabave:  Mlijeko i mliječni proizvodi

Evidencijski broj nabave: E-MV-5-2020

Procijenjena vrijednost nabave: 1.204.300,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Otvoreni postupak

Broj objave u EOJN RH: 2020/S 0F2-0032954

Detalje o objavi možete vidjeti ovdje.



  E-VV-1-2020 Meso i mesni proizvodi - prethodno savjetovanje

Objavljeno: 09.09.2020

Studentski centar Dubrovnik, kao javni naručitelj, priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave velike vrijednosti za sukcesivnu nabavu i isporuku mesa i mesnih proizvoda, evidencijski broj nabave: E-VV-1-2020.

Sukladno odredbi članka 198. stavka 1. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, br.: 120/16.), u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim zahtjevima, Studentski centar Dubrovnik, kao javni naručitelj, stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima nacrt cjelokupne Dokumentacije o nabavi.

Zainteresirani gospodarski subjekti svoje primjedbe i prijedloge mogu dostaviti putem EOJN RH u razdoblju od 9. rujna 2020. do 15. rujna 2020., zaključno.

 

Detalje o objavi u EOJN RH možete vidjeti ovdje.



  E-MV-4-2020 Alkoholna i bezalkoholna pića

Objavljeno: 07.09.2020

Predmet nabave:  Alkoholna i bezalkoholna pića

Evidencijski broj nabave: E-MV-4-2020

Procijenjena vrijednost nabave: 1.573.400,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Otvoreni postupak

Broj objave u EOJN RH: 2020/S 0F2-0032229

Detalje o objavi u EOJN RH možete vidjeti ovdje.

 



  E-JN-8-2020 Kava, čaj i srodni proizvodi

Objavljeno: 03.09.2020

Predmet nabave: Kava, čaj i srodni proizvodi

Evidencijski broj nabave: E-JN-8-2020

Rok za dostavu ponude: 14.09.2020. do 10:00

Procijenjena vrijednost nabave: 199.000,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Jednostavna nabava

 

E-JN-8-2020 Poziv na dostavu ponude

E-JN-8-2020 Ponudbeni list (Prilog 1.)

E-JN-8-2020 Troskovnik (Prilog 2.)



  E-JN-10-2020 Jaja

Objavljeno: 03.09.2020

Predmet nabave: Jaja

Evidencijski broj nabave: E-JN-10-2020

Rok za dostavu ponude: 10.09.2020. do 10:00

Procijenjena vrijednost nabave: 34.500,00 HRK bez PDV-a

Vrsta postupka: Jednostavna nabava

 

E-JN-10-2020 Poziv na dostavu ponude

E-JN-10-2020 Ponudbeni list (Prilog 1.)

E-JN-10-2020 Troškovnik (Prilog 2.)