OBAVIJEST O ZAVRŠETKU RADOVA NA STUDENTSKOM DOMU I RESTORANU

Objavljeno: 2020-09-02

Obzirom na brojne upite zainteresiranih studenata obavještavamo da je tehnički pregled objekta studentskog doma u završnoj fazi, te da u narednih nekoliko dana očekujemo dovršetak pregleda i nakon toga izdavanje uporabne dozvole, kao preduvjeta za useljenje studenta i početak rada studentskog restorana. Sobe su opremljene i spremne za prijem studenata a u tijeku je opremanje studentskog restorana.

Kako ste vjerojatno već saznali iz medija, tijekom tehničkog pregleda došlo je do kontakta dijela sudionika tehničkog prijema s osobom za koju se kasnije ustvrdila da je pozitivna na koronavirus, pa je dio učesnika iz preventivnih razloga završio u samoizolaciji, srećom s negativnim rezultatima testa. Ovo sve usporilo je proces ishođenja dozvole obzirom da su dionici prisiljeni u narednom periodu raditi od kuće. Tako se po drugi put korona umiješala u dovršenje doma, nakon što je tijekom proljeća studentski dom u izgradnji poslužio kao sekundarni objekt Opće bolnice Dubrovnik, kad su radovi bili prekinuti na više od mjesec dana.

Bez obzira na sve poteškoće očekujemo da će studentski dom i restoran do početka akademske godine 2020./21. početkom listopada započeti s radom, a vjerujemo da još stignemo primiti i dio studenata koji su iskazali potrebu za smještajem tijekom rujna, nakon što se za to steknu minimalni tehnički uvjeti.

O daljnjim novostima i točnim datumima početka rada studentskog restorana i mogućnošću useljenja studenata bit ćete obavješteni putem naše mrežne stranice. 

Povratak na početnu stranicu