Uskoro otvorenje studentskog doma u Dubrovniku

Objavljeno: 2020-06-25

Radovi na izgradnji i opremanju studentskog doma nalaze se u završnoj fazi. U tijeku su završni radovi na unutarnjem uređenju, hortikulturi, te na opremanju objekta, što uključuju opremu soba, studentskog restorana i kuhinje, teretane te zajedničkih prostora. 

Dom raspolaže s ukupno 503 ležaja, od čega 498 u dvokrevetnim sobama te pet u jednokrevetnim sobama prilagođenim osobama s invaliditetom. Svaka soba opremljena je vlastitom kupaonicom, klimatizacijom s mogućnošću podešavanja zasebno za svaku sobu, internetom te mini hladnjakom. Studentima će na raspolaganju biti i prostorije za učenje, čajne kuhinje, teretana, praonica robe, te parking u zatvorenoj garaži. Studentski restoran bit će kapaciteta dvije tisuće obroka dnevno. U sklopu doma studenti će imati i usluge Student servisa.

Projekt financira Europska unija iz operativnog programa Konkurentnost i kohezija uz sufinanciranje Grada Dubrovnika, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Dubrovačko – neretvanske županije te Sveučilišta u Dubrovniku.

Početkom srpnja bit će raspisan natječaj za smještaj studenata u akademskoj godini 2020./2021. o čemu će više detalja uskoro biti na našoj mrežnoj stranici. 

Povratak na početnu stranicu